Kerstacties op de Vlieger
9 december

Alle klassen hebben een leeg krat in ontvangst genomen van DE VOEDSELBANK. De vertegenwoordigers van de Kinderraad hebben uitgelegd aan hun klassen wat deze Kerstactie inhoud. 

 

We gaan deze dagen proberen om het krat te vullen met etenswaren. Graag stoppen we er van alles in maar je moet het wel kunnen missen het is geen wedstrijd! Maar het is een mooie Kerstgedachte. In de klassen gaat het steeds vaker over “wie goed doet, goed ontmoet” binnen die gedachte doe je wat je kunt en kun je je daar goed door voelen.  

 

Ook is er een producten lijst bij want de kratten moeten ongeveer gelijk gevuld zijn. Anders is het voor de klanten weer ingewikkeld om te zien wat de een krijgt en jij bijvoorbeeld niet. Cadeautjes leek de Kinderraad een leuk idee maar dat is ook niet de bedoeling daar zijn bedrijven voor aangeschreven en die gaan daarvoor zorgen. 

 

In de klassen worden in deze periode ook ansichtkaarten gekleurd en geschreven voor het Nationaal Ouderenfonds. Deze worden gestuurd naar eenzame ouderen rond de Kerst. Leerlingen schreven hele lieve berichtjes op de kaarten! 

 

Voorbeeld van afbeelding

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren